Kattentrimbus

Voordelen van vachtverzorging door de Kattentrimbus

Langharige en halflangharige katten zijn natuurlijk plaatjes om te zien! Maar de vachtverzorging kost veel tijd en daarbij: niet alle katten vinden het prettig om thuis gekamd en geborsteld te worden. Het is dan niet de vraag óf, maar wannéér de eerste klitten en knopen zich gaan aandienen. Lukt het u niet om deze zelf weg te krijgen (als het nog een klein knoopje is), klik dan hier en handel direct af met de vachtproblemen! 
 

Waarom uw kat laten trimmen bij de Kattentrimbus?


1) Bij u voor de deur!
Bijna alle katten zijn omgevingsdieren en zullen een ritje in de auto naar de trimsalon niet echt waarderen. De Kattentrimbus komt bij u voor de deur met een compleet ingerichte trimruimte. Zo bespaart u uw kat de stress van een autorit. Bijkomend voordeel? U houdt zelf ook meer tijd over om andere dingen te doen!

2) Geen rommel in uw huis.
Uw kat wordt getrimd in de bus. Dus geen ronddwarrelende haren in uw huis.
 
3) Bij u thuis, maar toch uit de vertrouwde omgeving.
Vaak zijn katten wanneer ze uit hun vertrouwde omgeving worden gehaald wat beter te hanteren wanneer ze getrimd moeten worden. Ze zijn toch weg uit hun eigen vertrouwde omgeving (waar ze precies weten waar ze naartoe kunnen en willen vluchten) en daarom zal de trimbehandeling sneller en makkelijker verlopen.

4) Mijn visie is kat-, huid en vachtvriendelijk trimmen, zonder gebruik van schadelijke trimmaterialen.

Bovenaan staat katvriendelijkheid! Iedere kat is weer anders en zal ook anders reageren op een trimbehandeling. De kat is een controle freak en mijn missie is om de trimbehandeling zodanig aan te passen dat de kat daar van profiteert!


Voor elke kat is een andere aanpak gewenst. Wilt u hierover meer weten dan kunt u altijd mailen, bellen of appen op 06-10  66 62 78.

​>>> Hoe trim ik uw kat?
>>> Wat kost een trimbehandeling?
>>> Ik heb een lastige kat... kan die ook worden getrimd?